Algemene verkoopvoorwaarden

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ONLINE VIA ORC [Gîte Rural La Clochette)


1. Voorwerp


Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle online reserveringen die bij onze vestiging [Gîte Rural La Clochette) worden gemaakt met behulp van de Regionale Marketingtool   (ORC).

De klant erkent deze algemene voorwaarden te hebben gelezen en aanvaard. Er is geen reservering mogelijk zonder dat de klant hiermee akkoord is gegaan. De klant heeft de mogelijkheid deze algemene voorwaarden op te slaan en af te drukken.

 

2. Aanbiedingen


Al onze advertenties, webpagina's of aanbiedingen worden in goed vertrouwen en op basis van beschikbare gegevens opgesteld. De kaarten, foto's en illustraties zijn ter informatie en niet contractueel. Ze kunnen worden gewijzigd voordat de reservering definitief wordt gemaakt. De klant geeft ons de toestemming om eventuele kennelijke materiële fouten in de informatie die wij hem meedelen, te corrigeren.


3. Prijs


De prijzen die op het moment van reserveren worden weergegeven, vormen de totale prijs van de verkochte dienst, inclusief belastingen, toeslagen, eindschoonmaak en andere kosten.

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en zijn er badhanddoeken aanwezig.


De klant geeft ons toestemming om eventuele kennelijke prijsfouten te corrigeren.

Op de dag van aankomst wordt een huurwaarborg van € 300 gevraagd. Het bedrag wordt terugbetaald, onder aftrek van de kosten van eventuele schade. op de dag van vertrek als de inventarisatie op dezelfde dag mogelijk is.
Indien dit niet mogelijk is, zal de terugbetaling, onder aftrek van de kosten van eventuele schade, uiterlijk 8 dagen na uw verblijf per bankoverschrijving plaatsvinden.

4. Reservering


De klant kiest de diensten die op de regionale marketingtool worden gepresenteerd. Hij erkent de aard, bestemming en boekingsmethoden van de beschikbare diensten op de boekingstool te hebben gelezen en de nodige en/of aanvullende informatie te hebben opgevraagd en verkregen om zijn reservering met volledige kennis van zaken te kunnen maken. De klant is als enige verantwoordelijk voor zijn keuze van diensten en de geschiktheid ervan voor zijn behoeften, zodat wij hiervoor niet aansprakelijk kunnen worden gesteld. Aan het einde van het reserveringsproces wordt de reservering geacht door de klant te zijn aanvaard.

==> Zeer belangrijk voor de bezetting van de accommodatie.

De accommodatie is een eengezinswoning en ontworpen voor het aantal personen dat overeenkomt met het aantal bedden (11 personen). De bewoner mag geen huisdieren meenemen in de gîte zonder voorafgaande toestemming van de eigenaar. De bewoner verbindt zich ertoe het pand als een ""goede vader"" te bewonen.

Bij aankomst leest de bewoner het huishoudelijk reglement, dat hem in de woonkamer ter beschikking wordt gesteld.

De accommodatie is niet voorzien van een fietsenstalling.

Fietsen en mountainbikes worden in de accommodatie niet geaccepteerd zonder voorafgaande toestemming van de eigenaar.

Er moet bijzondere aandacht worden besteed aan het correct sorteren van afval en de ventilatie van badkamers

De keuken is functioneel, maar kan niet worden gebruikt voor een aantal gasten groter dan 11 personen. Elektriciteit en brandveiligheid zijn niet ontworpen voor een grotere capaciteit.

Elke voortijdige activering van de brandalarmsirene en het uitschakelen van de stroomonderbreker zullen financieel worden bestraft.

Reserveringen voor groepen jongeren, vrijgezellenfeesten of vrijgezellenfeesten zijn uitgesloten.5. Boekingsproces


Reserveringen gemaakt door de klant worden gemaakt via de elektronische reserveringsvoucher die online toegankelijk is op de reserveringstool. De reservering wordt geacht te zijn gemaakt na ontvangst van de reserveringsvoucher. De klant verbindt zich ertoe om voorafgaand aan elke reservering alle gegevens in te vullen die nodig zijn voor de reservering. De klant certificeert de waarheidsgetrouwheid en nauwkeurigheid van de verzonden informatie. Zodra de definitieve keuze van de te reserveren diensten is gemaakt, omvat de reserveringsprocedure de volgende stappen tot aan de validatie:

de invoering van de bankkaart in geval van een aanvraag tot garantie of vooruitbetaling, de raadpleging en aanvaarding van de algemene verkoopvoorwaarden met betrekking tot de dienst(en) en, ten slotte, de validatie van de reservering door de klant.


6. Bevestiging van ontvangst van de reservering


De reserveringstool bevestigt de ontvangst   van de reservering van de klant en bevestigt dezedoor onverwijld een e-mail te sturen. De bevestiging van de reservering per e-mail bevat een samenvatting van het contractaanbod, de gereserveerde diensten, de prijzen, de verkoopvoorwaarden met betrekking tot het geselecteerde tarief, aanvaard door de klant, de datum van de reservering en het adres van het etablissement waar de klant de reservering heeft gemaakt. Klant kan zijn klachten indienen.

7. Herroepingsrecht


Er wordt aan herinnerd dat, in overeenstemming met artikel VI.53 van het Wetboek van Economisch Recht, de klant, indien het contract een specifieke datum of een specifieke uitvoeringsperiode voorziet, niet het recht heeft om zich terug te trekken in geval van reservering van 'accommodatie anders dan voor woondoeleinden (bijvoorbeeld vakantieverblijf),

8. Respect voor privacy

Wij verzamelen uw gegevens in overeenstemming met de Algemene Verordening inzake de bescherming van persoonsgegevens (2016/679) (""AVG"").

De persoonsgegevens die u aan ons verstrekt zijn noodzakelijk voor de verwerking van uw reservering en zijn essentieel voor het beheer en de levering van de diensten (artikel 6.1.b van voornoemd Reglement). Voor deze doeleinden kunnen uw gegevens worden overgedragen aan onze partners, waaronder in het bijzonder Elloha.com die de reserveringstool beheert, aanbieders van onlinebetalingen en dienstverleners gevestigd in derde landen. Met name bij online betalingen moeten de bankgegevens van de klant door de betalingsprovider aan de bank van het etablissement worden doorgegeven voor de uitvoering van het reserveringscontract. We maken alleen gebruik van partners die een beschermingsniveau garanderen dat consistent is met de principes die zijn vastgelegd in de AVG.

Met uw toestemming kunnen uw gegevens ook door ons worden gebruikt om u onze promotionele of commerciële aanbiedingen toe te sturen, per e-mail of per post.

Wij bewaren uw gegevens gedurende een periode van 3 jaar na het laatste contact (e-mail, reservering, etc.).

Als persoon wiens gegevens worden verzameld, heeft u recht op toegang, rectificatie en verwijdering van uw gegevens, evenals het recht om bezwaar te maken tegen de verzameling van uw gegevens. Deze rechten kunt u uitoefenen door ons een e-mail te sturen, waarin u uw naam, voornaam en adres vermeldt, evenals het onderwerp van uw correspondentie.

Uw klachten met betrekking tot de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens kunnen worden gericht aan de bevoegde toezichthoudende autoriteit.